Kändis, finnen & show

Efter det rullade dagarna på i en oroväckande fort. På hotellet var vi numera kända som ”Freddy and wife” och varit vi än gick fick vi glada hälsningar.

Vädret var toppen och dagtid spenderades vid poolen eller vid havet. Detta resulterade i att vi nu lyckats få en djup röd nyans över hela kroppen trots ständig kletande med solskyddsfaktor.

Dock så kom det ju nya folk hela tiden och vips, så dök det upp en finsk gubbe med sin fru. Dock så verkade de tro att allinclusive endast innefattade alkohol, då de ständigt var radar.

Eller faktum var att vi endast såg till hans fru vid detta tillfälle under hela veckan. Men han sågs till ständigt till iförd samma t-shirt och shorts hela veckan

Han försökte ta kontakt med oss med en blandning av finsk engelska. Jag lyckades iallafall tyda att de kom från Heinola i Finland, vilket otroligt nog är samma stad som min kära Pappi kommer ifrån.

Men när han fick klart för sig att jag endast är halvfinska sa han föraktfullt ”You are a Horri”, vilket är ett fördomsfullt uttryck att benämna halvfinnar på (rättare sagt barn som har finsk pappa & svensk mamma). Efter det var det bara att hålla sig undan honom.

Några som hade oturen att inte lyckas hålla sig undan var våra engelska vänner. Finnen hade suttit sig ner vid deras bord när det hade en romantiskt middag och med sin finskengelska tjötat på, helt obegripligt för dom så de hade varit tvungna att lämna sin middag och fly fältet. Vi såg allt från ett tryggt avstånd.

På kvällen var det show igen. Denna gång var det akrobatik. Och vad ska sleven vara om inte i grytan…….för det tog inte lång tid innan maken var uppe på scenen.

Men inte innan jag hade fått oturen (för artisten) att försöka kasta en basketboll som han skulle fånga med en pinne som han hade i munnen. Det hela höll på att sluta med att han fick HELA pinnen nerkörd i halsen istället, då jag faktiskt inte har något vidare bollsinne.

Men maken impade återigen både mig och resterande av publiken med att lyckats med allt det artisten utsatte honom för, inklusive en volt, på detta finns det faktiskt filmbevis.

Fortsättning följer……………………………

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!