ESC, pokal & hemliga påsar....

 Vi vann!!!!!!! Kan ni fatta Sverige vann melodifestivalen!!!! Ja, det kan i alla fall JAG fatta. Som en sann schlagerfjolla, har jag faktiskt detta år undvikit att kolla, vilka låter som är ska vara med i förväg. Ville liksom vänta på grand finalen. Ja, detta gäller då de utländska bidragen. Alla de svenska deltävlingar, satt jag ju som klistrad vid tv förstås.

 

Så kom då dagen D. Vad var det för låtar som de skickat??? Den ena värre än den andra och allt kändes såååå tråkigt, inget drag eller något glitter & glamour heller direkt.

 

Nåväl, de ryska gummorna var väl ett lite trevligt och roligt inslag, men sen då? Det var faktiskt BARA (enligt mitt tycke) Loreens bidrag som var bra, riktigt bra.

 

Det hela slutades i en känsla av antiklimax för mig. Jag var så ”besviken” över hela ESC, att jag valde att kolla på resten av låtarna från sängen (då hade vi kommit till låt 24) och ni kan ju bara gissa vad som händer då? Jo, jag somnade (så klart)!!!!!!

Fattar ni jag somnade ifrån hela röstningen, missade allt.

Visst, vann ju Loreen (fanns ju inget annat) Men jag hade ju velat vara med och SE det.

 

En annan stor vinst som jag missade, men denna gång var det inte för att jag sov, utan för att jag jobbade (ett lite mer legitimt skäl) var när sonen och hans klass tog hem KLASSBOLLEN 2012 för 6:orna. Stort GRATTIS till dom. Nu har de en fin polka att pryda klassrummet med.

 

Lördagsmorgon var faktiskt rätt skrämmande för mig, då jag efter att jag duschat, hörde ett mycket konstigt läte från maken uppe i sovrummet. Det lät som han försökte påkalla uppmärksamhet (vilket han med råge lyckades med) men att han på något sätt tappat talförmågan.

 

Jag ropade upp till honom, men inget svar, sedan kom (o) ljudet igen, ett långt utdraget missljud. Nu slog mitt hjärta i 180, så jag rusar upp för trapporna, tror jag lyckades ta bägge trapporna i tre kliv.

 

Och där ligger maken i sängen, med sina hörlurar på och tittar stört förvånat på mig som kommer infarandes helt vild i blicken. Då visade det sig att det inte alls var frågan om som jag först trott, en stroke eller hjärtinfarkt eller något annat hemskt.

Näää, han låg och lyssnade på Sabatons nya och kunde för allt i världen inte förstå att jag inte hörde att han sjöng med i texten.

Tack gode gud att han INTE valde att satsa på sång.

 

När jag i fredags fixade till mina naglar igen, såg jag att det fanns hemliga påsar som man kunde köpa för 69 kr (inne på Cosby for you) Och ja, du gissar rätt, jag var bara tvungen att köpa en. Kunde ju liksom bara inte låta bli. Ju längre jag satt och såg på påsarna, ju mer nyfiken blev jag. Så jag köpte en (förstås).

 

Avslutar med bild på innehållet i påsen (som var väl värt pengarna i värde och fyllt med saker som jag inte visste jag behövde, men som är bra att ha) och såklart på KLASSBOLLEN VINNARNA 6C


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!