Wi-fi, tomater & kortspel

Så landade vi i Las Palmas och efter en evighets väntan behagade våra resväskor komma (trodde ju ett bra tag att vi skulle bli utan).

Sedan bar det iväg till hotellet med taxi i ett hiskligt hetsigt tempo, genom slingrade vägar & tunnlar.

Jag kan lova att jag ett flertals gånger ofrivilligt som om jag hade spasmer i benet ”låtsasbrommsade” i baksätet. Noterade även för mig själv att aldrig någonsin klaga på makens bilkörning i framtiden.

Hotellet var som väntat kanonfint och vi fick ett bra rum med en härlig vy över havet, poolen och vattenlandet.

Det var bara att svida om och börja bränna fettet, och nu menar jag ju givetvis inte med träning, trots att jag på ett betryggande avstånd  såg att det fanns ett fint gym. Fast till mitt försvar så var hissen otroligt långsam på hotellet, så jag nyttjade ”hälsotrapporna” under hela resan, så motion fick jag ju.

Plötsligt så bröts idyllen av att sonen gjorde den fruktansvärda upptäckten att wi-fi:n inte funkade så bra. Han blev som förbytt!!!! Nästan som man kan tänka sig någon som ”tänder av”. Han sprang svärande av och ann påtalades att han ville åka hem från detta hemska hotell som hade så kasst wi-fi.

Men tillslut lyckades jag få med den stackars gossen ut i solen, vilket ju var själva grejen med resan, att njuta av sol och bad.
Dock vägrade han att smörja in sig med solkräm. Det var minsann bara till för kärringar. Så när kvällen kom var jag i och för sig solbränd trots att jag smörjade in mig, men sonen hade bränt till sig en mer tomatröd nyans.

Kvällsunderhållningen bestod i kortspel. Jag hade lömskt planerat att vinna och på så sätt ”tvinga” med sonen på Spa & massage.

Kan säga att det gick så där……….då HAN vann och inte en gång, utan två!!!!!
Detta resulterade i att HAN bestämde att JAG var TVUNGEN att åka två hemska vattenrutschkanor. Nämligen Fritt Fall och den där hemska Toaletten, ni vet där man är tvungen att pressa sig in i ett trångt rör och åka i en himla fart i kringelikrok och plana ut i en slags tratt innan man efter en evighet åker ut genom ett hål med ett plopp och ut i poolen.

Hur tror ni det gick? Vågade jag? Tja det får du se i nästa blogginlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!