Parfym, Säffle & körning

 Passar på att snabblogga lite mellan allt pluggade. Jag nog fasen varit igång och pluggat teori, från gårdagens kväll till hela dagen idag (tills nu), sedan har jag klämt i och haft 3 körlektioner med.

 

Resan till Säffle gick rätt smärtfritt och jag lyckades konka upp min resväska (som vägde förvånansvärt mycket, jag som bara packade ner det absolut nödvändigaste) för trapporna till bilskolan som kommer vara mitt nya hem i 2 veckor. När jag packade upp vara det ”bara” min parfymflaska som läckt ut (så visst det luktar gott i mitt rum i alla fall.) och duschkrämen som också den läckt ur, men ha, det misstänkte jag nästan så den låg väl inkapslad i en påse.

 

Cellen, förlåt jag menar RUMMET jag fick var väldigt spartanskt inrett, med en garderob, säng och en liten byrå och en bordslampa. Men nu har jag utökat möblemanget lite, då jag råkade ”låna” med mig ett litet bord, från ett tillsynes obebott rum. Jag måste ju ha NÅGOT att ställa datorn på, eller? 

 

Övrigt så är det jättebra lokaler här, fint kök och bra plugglokaler. Får väl nämna att, ja, jag är den äldsta här av denna kull av körskoleelever, och ja, jag är den som tydligen har minst kör erfarenhet, hur nu det går ihop??????  

 

Men, jag ligger i alla fall längst när det gäller teorin (alltid något). Så nu hoppas jag att min stackars körkortslärare, kan utöva mirakel. Tålmodig verkar han i alla fall vara. Han är förresten (eller ser ut som) en raggare, med en mycket bred värmländska, sideburns och hela kittet.    

 

Imorgon börjar jag dagen med dubbel körlektion 07:30, pigg och glad. Nu gäller det att övertyga honom att JA, jag är redo för att köra upp den 16 maj. Det ska väl inte vara så förbannat svårt att köra bil.

 

Idag tyckte han att jag körde lite för sakta och att jag var lite ”hårdhänt” med växelspaken (?) och ändå kom jag bara så långt som att hålla på att växla mellan 1 & 2:an runt, runt i ett litet villaområde. Koppling, dragläge osv.

 

Jo, sedan sa han att jag nog tänker för mycket, och är lite FÖR försiktig.   

Imorgon har han som målsättning att jag ska köra tillbaka till bilskolan (som faktiskt ligger mitt inne i centrala Säffle) så nu vet ni mitt mål för morgondagen. (att ha kommit ett steg längre)

 

Avslutar med en bild från mi casa (visst passade bordet bra här), sedan en gammal bild som visar att jag faktiskt har kört bil en gång, för läääänge sedan.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!