Tsunami, flaschbacks & spa

Då var det dags för mig att ta mitt ”straff”. Men omtänksam som sonen är så fick jag faktiskt valmöjligheten att välja vilken vattenrutschkana som jag skulle åka först. Men oavsett vilket så skulle de vara med på film.

Jag valde ”fritt fall” först, då det är bäst att ta det värsta först, höjdrädd som jag är. Så likt ”Precilla” i filmen Norbit darrade jag mig upp för alla trapporna. Fy satan vad högt det var. Och artig som jag är lät jag självklart de tre efterkommande barnen åka före.

Sedan var det dags. Nu var det plötsligt inte bara min son med kameran som uppfordrande väntade på min nedkomst. Nä, nu väntade även de tre andra ungjävlarna som jag hade släppte före på att jag skulle åka.

Så jag tog ett djupt andetag och åkte!!!! Jävlar vad det gick undan!!! Och efter att titta på filmklippet visade det sig att jag åkte ner i tonerna av låten Tsunami och (vilket de hade sig själva att skylla) dränkte de tre nyfikna ungarna med en imponerade svallvåg. Allt fångat på film.

När jag kommit till någorlunda sans, banade jag likt en soldat min väg till nästa utmaning, Toalettrutschkanan. Med ett illavarslande minne från Skara sommarland där jag i en liknade kana, åkte runt och runt i, vad som var för mig, en evighet innan jag väldigt ograciöst åkte dubbelvikt genom hålet.

Men denna gång gick det till min förvåning bättre och jag lyckades på ett mirakulöst sätt ta mig upp i sittande ställning och, otroligt nog, med fötterna först.

Efter denna för adrenalinstinnande upplevelse bestämde jag mig för en välförtjänt massage. Efter att kollat på menyn så valde jag ”Vichymassage”…..utan att ha en minsta aning om vad det var.

Det var inte utan en stor klump i magen som jag visades in i ett rum och blev tillsagd att lägga mig på vad som såg ut som en obduktisonsbår eller ännu värre, en slaktbänk!!!! Klumpen blev ju inte mindre av att massören kom ut med ett stort vit plastförkläde på sig och sa att jag skulle lägga mig med ansiktet neråt.

Men detta till trots, så var faktiskt massagen väldigt avslappnade. Dock efter att massören gjort peeling över hela kroppen, vilket, med tanke på min solbränna, kändes som om han sandpapprade min kropp, ni vet, med det där grova sandpappret.

Avslutar med en bild på massagebordet….. I nästa blogginlägg kommer jag att bjuda på en riktig pinsamhet, där känsliga läsare avrådes från att läsa)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!