70-talet, semester & sekter.

Äntligen så är min semester här. Vilken jag naturligtvis fullbokat med massa småtflykter. Först ut var en tripp till Malmö tillsammans med min bedårande vackra dotter.

Ja, ni förstår hon är så bedårande vacker, att hon under hela bilfärden (som ”bara” varade i 4 timmar) ständig tog foton på sig själv i de få varierande poser som man kan anta i ett framsäte. Och eftersom hon är av kvinnligt kön så lyckades hon givetvis samtidigt sms:a, prata videosamtal och uppdatera sin facebook.

Väl framme i Malmö, eller närmare bestämt Vellinge, checkade vi in på själv hotellet vilket var för att hänvisa till ett omdöme (det enda) i Tripadvista ” Det här är ett av det konstigaste hotell jag bott på. När jag kom in fanns ingen reception, ingen personal, bara någonting som såg ut som ett lunchrum från 70-talet ”

Förutom ett galet hotell, där vi förvisso bara sov i och åt frukost i så var vårt huvudsyfte att träffa våra underbara (och nästan lika härligt smågalna som oss) släktingar.
Vilket var mycket trevligt. Naturligtvis blev det lite tokigheter. Kan man tro annat? Bland annat fick vi en tur in i en tvättäkta sekts högkvarter, nämligen i Scientologernas kyrka.

Det var en rätt kittlande och läskig känsla där inne ska du veta, för så fort vi kom in i själva kyrkan så i det närmaste kryllade det av människor ner för trapporna och flockade sig kring oss som myror kring socker.

Scientologerna, helt enhetligt klädda i vita skjortor och svarta byxor, med en smått glansartad galen blick i ögonen och med ett varggrin på läpparna och vi, sommarklädda i linnen och foppatofflor.

Ska ärligt säga att jag faktiskt på allvar utsåg möjliga flyktvägar och funderade under ett ögonblick om vi skulle komma ut hjärntvättade och med en lika glansartad galen blick som dom.

Innan vi åkte från Malmö för fira midsommar i Gbg, hann en måsjävel skita ner hela min klänning, hmm inte utan att man funderar på om den var utsänd av scientologerna för hämnd för att vi undkom.

Avslutar med lite semesterbilder, Hotellet, kyrkan och en sovandes dotter vid frukostbordet. På måndag bär det av till…….UJllared, så fortsättning följer………….


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!