Semesterslut, Hjo & byggjobbare.

Det gäller att riktigt njuta av de sista semesterdagarna som nu försvinner i rasande fast, för på måndag vankas det vardag igen.

I torsdags var jag och maken iväg på en liten ”utflykt” till Hjo, för att äta ”en glass” vid hamnen, men det blev en räksmörgås på en uteservering istället. Eller ja, för ärlighetens namn, så slank det ner en liten glass också för min del innan vi åkte hem.

Naturligtvis blev det en sväng in Hem& Hobby också.
Där maken överraskade mig med att riktigt gå in för, håll i er nu, heminredningsdetaljer!!!!!! Så visst blev det lite matchade kuddar inhandlat av min alldeles egna lille ”Ernst” Apropå liten så kan jag nu meddela att han gått ner hela 41 kg och detta bara sedan den 28 mars (i år)

Detta märks, exempelvis så såg maken, när vi satt där på uteserveringen och njöt av räksmörgåsen, sin arbetskollega på andra sidan.
Varav han hälsade och hon tjoar mycket förvånat tillbaka,;- Men herregud vad du blivit liten, jag ser ju dig knappt.
Varpå maken svarar; - Nej, men det är ju inte konstigt när en stor, tjock……När han kommit så långt in i meningen trodde jag på fullt allvar i ett kort fasanfullt ögonblick att han skulle säga fru, men han sa …häck är i vägen.

Undrar ni förresten hur det går med vår dusch och toalett? Ja, det undrade vi med, tills kl 8:00 i fredags morse, för då plötsligt knackade på dörren och in väller det ”jobbargubbar”, för att börja riva ner kakel. Och det gjordes, i en faslig fart, medan jag och maken nyvakna och helt oförbereda såg på.

Så nu gott folk så har vi inte bara en ”byscha” ute på gårdsplanen att duscha i, nä nu har vi ökat spänningsmomentet med att ha en löst sittandes toalettstol inne i ett nästintill utblåst badrum. Spola får vi göra genom att hälla i en hink med vatten (som får hämtas i köket förstås). Skor rekommenderas också att ha på, OM man inte vill skada sina fossingar, med en skruv, spik eller någon annan flisa i fötterna.

Avslutar med lite bilder från när min egna lilla ”Ernst” rum blev färdigt och från vårat numera byggnadsplats till badrum.

Fortsättning följer………….
       
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!